Pozovite nas: 063/1387067

Projektovanje

Naša osnovna delatnost je projektovanje arhitektonskih objekata, izrada potrebne dokumentacije za ishodovanje gradjevinske i upotrebne dozvole, sa svim medjufazama od idejnog rešenja do izvodjačkog projekta, bilo da su u pitanju novi objekti, ili adaptacije, rekonstrukcije, dogradnje.... U tom procesu vodimo se idejom da naši klijenti mogu na nas da se oslone da ih provedemo kroz sve potrebne procedure, i da mogu da očekuju posvećenost sa naše strane - cilj je da se dodje do najboljeg rešenja, koje nije obavezno prvo i jedino... možemo da ponudimo nekoliko rešenja, izmedju kojih se možete odlučiti za konačno, koje se razradjuje za dozvolu i izvodjenje. Proces projektovanja pratimo 3D vizuelizacijom, radi što boljig rezultata.

Vrste projekata za koje nas možete angažovati

PROJEKTI STAMBENIH OBJEKATA

PROJEKTI POSLOVNIH I PROIZVODNIH OBJEKATA

 

Poslovni objekti ( poslovanje, ugostiteljstvo, industrija )

Neki od ugostiteljskih objekata: Hotel "Majestic", Restoran "Mali Pariz" (na slikama), kafe "La Folie", kafe "Atelier Marzzi"

 

Neki od poslovnih i industrijskih objekata: Nova banka, Dunav osiguranje Ad (na slikama) , Dekonta- skladište opasnog otpada Barič, EDB projekat tipskog magacina

Stambeni objekti ( porodične kuće i stambene zgrade)